Sous-vide tilberedning er virkelig let med ZWILLING ENFINIGY Sous-vide staven i hvid. Sous-vide tilberedning eller vakuum tilberedning er traditionelt tilberedning af kød eller fisk, men også grøntsager eller frugt kan tilberedes på denne måde. Alt er sikkert pakket i en vakuumpose. Den ideelle tilberedningstemperatur for den respektive madvare opretholdes over hele tilberedningsperioden, hvilket muliggør særlig skånsom og jævn tilberedning. Den kompakte og praktiske ZWILLING ENFINIGY Sous-vide stav tager ikke kun kontrol over vandtemperaturen og tilberedningstiden, men er også let at bruge: Den ønskede temperatur og tilberedningstid indstilles ganske enkelt på LED-touch-displayet. Takket være de små temperaturtrin på 0,5°C og en nøjagtighed på +/- 0,1°C- 0,2°C mellem 40- 70°C kan du indstille den hvide Sous-vide staven ekstremt præcist. Mens du koncentrerer dig om andre opgaver i køkkenet, holder timerfunktionen øje med tilberedningstiden. Efter denne tid er gået, giver staven et akustisk signal og stopper automatisk.
- Intuitivt LED touch display med integreret display til temperatur og tid
- Præcis temperaturindstilling fra 0°C til 90°C i trin på 0,5°C
- Høj temperaturstabilitet på +/- 0,1°C- 0,2°C i området 40°C-70°C
- Maksimal sikkerhed takket være vandtæt hus og IPX7 -certificering
- Varmer i rustfrit stål med varmebestandig plastkomponent på undersiden for at undgå at ridse gryden
- Ledningslængde 1,25 m
- Også inkluderet i leveringen: Opbevaringstaske i tekstil til ridsefri opbevaring, tilberedningstabeller og opskriftsideer
Vejl. pris kr. 999,95
Varenummer: 1009634
|